Jaluzele din lemn

Jaluzelele din lemn

Jaluzelele din lemn reprezinta una dintre cele mai interesante tipuri de jaluzele orizontale. Lamelele sunt fabricate din specii de lemn ușor și durabil, cum ar fi: pin, tei, fag, bambus etc. Lamelele sunt de 25 mm și 50 mm lățime, tăieturile laterale pot fi colorate pentru a se potrivi, cu excepția lemnului natural deschis. Lamelele sunt fixate între ele printr-un cordon de cablu, la care se adaugă o opțiune decorativă – scară cu bandă (efectuează suprapunerea funcțională a găurilor tehnologice).

Administrare

Ridicarea și coborârea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui cablu de operare (manual) și al unui control automat (cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui comutator). Este mai practic de instalat jaluzele din lemn în fața ferestrei sau în golul ferestrei – pe tavanul pantei ferestrei.

  • Arată nobil, astfel încât pot sublinia soliditatea cabinetului, sălii de conferințe etc.
  • Se aranjează grozav pe verande, foișoare, terase, care subliniază trăsăturile de confort și un stil cald de „country”;
  • Fiecare lamelă transmite textura lemnului, la fiecare produs poate fi selectat un accesoriu elegant (greutăți de design, scară de panglică).

Atenție!

  • Nu se recomandă utilizarea produselor în încăperi cu umiditate ridicată și diferențe semnificative de temperatură, deoarece acestea pot duce la deformare;
  • Solvenții, pulberile abrazive și curățarea umedă nu sunt permise. Toate acestea pot fi înlocuite cu o perie uscată și moale, aspirator.
Stofe și materiale

Jaluzele din lemn la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa cumperi jaluzele din lemn ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare