Jaluzele Plisse

Draperii plisse

Această este o nouă generație de jaluzele, cu siguranță o alternativă originală și prestigioasă la jaluzele orizontale obișnuite sau la diferite tipuri de jaluzele rulou. Draperii plisse constau din țesătură, se fac din pânza gofrată (poliester), care, când se strânge, primește forma de „acordeon”. Tipuri de țesături sunt o cantitate imensă, dar este necesar de evidențiat „plisse duet”.

Efect de reflexie a căldurii

Ele sunt alcătuite din două țesături, interconectate într-o țesătură plisată specială, pe care nu există deschideri vizibile, în care sunt atașate fire de tensionare. Țesătura unică Duette are o așa-numită „structură de tip sote” și datorită prezenței aerului în interiorul fiecărei „celule”, produsul Duet oferă un efect de reflexie în timpul verii și menține căldura în timpul iernii.

Forme complexe

La fel se dă preferință plisse „Zi-Noapte”. Acest produs este alcătuit din două pânze dintr-o țesătură cu un grad diferit de transparență. Este posibilitatea de a utiliza astfel de jaluzele în goluri de ferestre cu formă complexă (rotunde, trapezoidale, triunghiulare și arcuite).

Mecanisme

Cornișele pot avea cele mai diferite opțiuni ale mișcării. Mecanismele, pot fi stabilite nu numai sub un unghi mai mare de 15 grade, ci și pe mansarde și ferestre de mansardă.
Pentru instalarea draperiilor plisse în locuri greu accesibile, vă recomandăm să alegeți un control automat cu comandă de la distanță sau prin cablu.

Avantaje

  • Difuzează frumos lumina care intră în cameră;
  • Deținătorii grădinilor de iarnă, a ferestrelor de tavan sau de mansarda vor aprecia plisse;
  • Pânze funcționale care nu susțin arderea.

Jaluzele Plisse la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa cumperi jaluzele Plisse ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare