Marchize

Funcții

Protectie
solara

Marchizele, în primul rând, protejează de razele directe ale soarelui, creând umbrirea plăcută şi confortabilă. Vă rugăm să rețineți, că marchizele nu sunt concepute pentru a proteja de vânt, ploi sau ninsori.

Organizarea
spațiului suplimentar

Marchizele atrăgătoare găsesc aplicarea, mai des, în proiectarea landșaftului şi amenajarea fațadelor clădirilor. Folosind tehnologia data, Dvs. puteți organiza un spațiu confortabil pentru odihna în umbra chiar pe un spațiu limitat.

Amenajare
individuală

Dvs. puteți personaliza marchizele, prin aplicarea informației publicitare sau a altei imagini pe volanul sau pe pânza

Tipuri
Orizontale retractabile

Orizontale retractabile

Marchize în formă de coș

Marchize în formă de coș

Refexoli

Refexoli

Сu braţ rabatabil

Сu braţ rabatabil

Sisteme de terasa

Sisteme de terasa

Grădină de iarnă

Grădină de iarnă

Rezistenţa

Rezistenţa

Elementele de bază a marchizelor sunt fabricate din aluminium de calitate înaltă a companiei germane LEIBER, unul din liderii europeni în această sferă. Compania folosește tehnologia turnării sub presiune, ce permite confecționarea pieselor de rezistență sporită la uzură.

Durabilitate

Structura interioară a braţului (în tăiere) Suportul arborelui (sistema Liberty) Durabilitatea și siguranța sistemei de protecție solare depinde, în primul rând, de calitatea piesei principale – brațului. Noi folosim doar “brațele” marchizei, din aluminiu extrudat.

Siguranţă

Noi prelucrăm suprafața marchizelor cu vopseaua din pulbere IGP-DURA CLEAN de la compania suedeză IGP.

40 cicluri de mișcări = 30 ani

Control
Control manual

Control manual

Control automatic

Control automatic

Buton de control pe perete

Buton de control pe perete

Telecomandă

Telecomandă

Senzor de soare vânt

Senzor de soare vânt

Garanții

Top Jealousie oferă o garanție de 5 ani pentru produsele SOMFY.

Top Jaliuzi oferă o garanție de 1 an la produsele Galaxy.

Noi folosim mijloacele automate a companiei SOMFY, produsele cărei trec prin testări scrupuloase regulate și corespund deplin standardelor europene de securitate.

Tehnologii

Pânzele Para Tempotest® sunt dezvoltate în colaborare cu DuPont ™ Teflon®. Suprafața țesăturii este tratată cu nano particule, astfel încât bariera moleculară formată, protejează fiecare fibră, asigurând rezistență la radiațiile ultraviolete și rezistența la umiditate

Noi, de asemenea, folosim țesăturile de tehnologie performantă pe baza de poliester. Țesăturile date reflectă până la 97% a razelor solare. Aspectul distinctiv a țesăturilor – structura poroasă a pânzei, care asigură micro-ventilarea și reglarea căldurii solare, precum și nu reduce vizibilitatea ferestrei.

Pentru a face alegerea corecta, contati pe noi. Noi vă vom ajuta.

Angajații noștri - sunt profesioniști special antrenati, echipați, pentru a vă garanta procesul de alegere și măsurare a jaluzelelor cât mai convenabil posibil.