Jaluzele

Jaluzele cu mprimeu foto

Serviciul de tipărire foto pe jaluzele este o oportunitate interesantă de a face o cameră specială. Aceasta este o tehnologie modernă care vă permite să plasați o imagine pe pânză la cererea clientului.

Suprafețe mari

Imprimarea foto este posibilă pe suprafețe mari ale pânzei în rezoluție bună, cu reproducere naturală a culorii, fără a distorsiona imaginea originală. E posibil tiparul, atât în culori, cât și o variantă alb-negru. Desenul are durabilitate, nu dispare la soare, nu se șterge, este rezistent la umiditate.

Există mai multe tehnici de imprimare foto.

 • Direct, atunci când imaginea este aplicată pe pânza folosind o imprimantă UV cu polimerizare;
 • Aplicând o imagine pe o peliculă și transferând ulterior pe suprafața dorită a pânzei.

Avantajele în interior

Jaluzele cu imprimeu foto, avantaje în interior:

 •   decorul adițional la interior;
 • crearea unei anumite dispoziții;
 • element independent de decorar;
 • posibilitate de combinare cu alte elemente de interior

Îngrijirea jaluzelelor cu imprimeu foto

Îngrijirea jaluzelelor cu imprimeu foto nu necesită metode speciale, este suficient să curățați periodic cu duzele moi de aspirator sau să ștergeți cu șervețele uscate obișnuite. Mai multe informații pot fi obținute de la specialiștii companiei „TopJaliuzi”.

Jaluzelele orizontale

Acesta este primul sistem care a apărut pentru ferestre. A câștigat imediat popularitate în rândul diferitor segmente ale populației. Jaluzelele orizontale sunt mai funcționale, mai puțin voluminoase. Prezintă o construcție din lamelă de 16 mm și 25 mm, care sunt interconectate printr-un cablu subțire durabil pe ambele părți pentru ferestre înguste și pe laturi, în mijloc pentru cele late. Paleta de culori a jaluzelelor orizontale este mare, astfel încât puteți alege culoarea potrivită pentru orice design interior. Pe piața modernă, jaluzelele orizontale sunt prezentate din diferite materiale: aluminiu, lemn (venețian), bambus. Controlul asupra poziției lamelelor se face manual (lanț și tija, adică control cu cablu) și poate fi și automat (sistem de casetă Profi, comanda multiplă cu lanț).

Jaluzelele verticale

La tipul clasic de decorare a încăperii pot fi atribuite jaluzelele verticale. Jaluzelele verticale sunt unice. Acestea nu sunt doar binevenite pentru ferestre, înlocuiesc elementele de trecere și sunt folosite pentru zonare. Vizibil lărgesc ferestrele înguste, măresc înălțimea.

Caracteristici

Jaluzelele verticale constau din lamele largi (dungi verticale) de 89 mm lățime, atașate la cornișă. Lamelele se rotesc cu un lanț de operare și se mișcă cu un cordon cu o greutate. Cornișa de aluminiu se amplasează deasupra ferestrei sau în gol de fereastră. Lamelele pot fi din țesături, din plastic, cu multe texturi sau frânghii. Pentru armonizarea spațiului, se folosesc țesături cu diferite grade de densitate. Datorită capacității de a roti lamelele la 180°, puteți întuneca sau filtra fluxul de lumină și puteți elimina strălucirea.
Tehnologiile moderne permit să se aplice orice imagine fotografică, care dă individualitate și stil camerei.

Avantaje

 • Aspectul exterior prezentabil va înfrumuseța atit oficiul, casa de resedinta cit și un apartament obișnuit;
 • Prin varietatea de culori și texturi, jaluzelele verticale vor satisface orice gust al cumpărătorului;
 • Produsele din pînză necesită un tratament mai grijuliu. În cazul murdăririi puternice, orice lamelă poate fi înlocuită fără dificultăți. Lamelele din material plastic sunt curățate cu un burete moale, apă și soluții împotriva murdăriilor și prafului.

Montarea

Montare are loc în exteriorul sau în interiorul golului ferestrei, pe cadrul ferestrei (ferestre pliabile din PVC cu un unghi de înclinare de până la 15°). Pentru instalarea în goluri mari sau goluri nestandard, se poate de apelat la soluții nestandard, cum ar fi goluri cu formă trapezoidală sau semi-trapezoidală, formă rotungită sau două în una (două confecții amplasate alături).

Avantaje

 • Posibilitatea de a combina culorile într-un singur produs;
 • Datorită proprietăților materialelor, jaluzelele orizontale pot fi selectate pentru localuri cu diverse destinații;
 • Montarea se face compact la rama ferestrei. Nu ocupă spațiu pe pervaz;
 • Ușor de îngrijit. Ușor de curățat cu un burete sau o cârpă umedă.

Jaluzelele din lemn

Jaluzelele din lemn reprezinta una dintre cele mai interesante tipuri de jaluzele orizontale. Lamelele sunt fabricate din specii de lemn ușor și durabil, cum ar fi: pin, tei, fag, bambus etc. Lamelele sunt de 25 mm și 50 mm lățime, tăieturile laterale pot fi colorate pentru a se potrivi, cu excepția lemnului natural deschis. Lamelele sunt fixate între ele printr-un cordon de cablu, la care se adaugă o opțiune decorativă – scară cu bandă (efectuează suprapunerea funcțională a găurilor tehnologice).

Administrare

Ridicarea și coborârea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui cablu de operare (manual) și al unui control automat (cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui comutator). Este mai practic de instalat jaluzele din lemn în fața ferestrei sau în golul ferestrei – pe tavanul pantei ferestrei.

 • Arată nobil, astfel încât pot sublinia soliditatea cabinetului, sălii de conferințe etc.
 • Se aranjează grozav pe verande, foișoare, terase, care subliniază trăsăturile de confort și un stil cald de „country”;
 • Fiecare lamelă transmite textura lemnului, la fiecare produs poate fi selectat un accesoriu elegant (greutăți de design, scară de panglică).

Atenție!

 • Nu se recomandă utilizarea produselor în încăperi cu umiditate ridicată și diferențe semnificative de temperatură, deoarece acestea pot duce la deformare;
 • Solvenții, pulberile abrazive și curățarea umedă nu sunt permise. Toate acestea pot fi înlocuite cu o perie uscată și moale, aspirator.

Jaluzele la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa cumperi jaluzele ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare