Draperii Romane

Draperii Romane

Au fost împrumutate de la locuitorii Romei antice. Pentru a se salva de căldură și de praf, ei au atârnat pe ferestre o cârpă umedă, care a fost ridicată în sus de la falduri. Draperii romane este o țesătură de pânză, care datorită cordoanelor de reglare și arborelui se ridică la cornișă, iar ghidajele orizontale formează diferite pliante. Plăcile pot fi strânse în mod rigid sau liber. Textilele pentru draperii romane folosite pot fi moi, tari, grele.

Montarea draperiilor romane

Pentru fixarea draperiilor romane sunt folosite cornișele romane, atât cu mecanism manual cât și mecanism automat de ridicare. Draperii romane pot fi instalate pe fereastră sau în gol, iar forma ferestrei poate fi dreaptă sau arcuită.

Exista mecanisme de tip deschis (arborele pe care sunt montate rolele cu cablu pentru ridicarea și coborârea jaluzelei) și tip închis (mecanism cu cutie în care este ascuns totul.) Cutia nu este supradimensionată, dimensiunile variind între 3-7 cm înălțime și 3-5 cm grosime).

Avantaje

Draperiile romane mai degrabă duc mai mult o funcție de decor, protecția vieții private, decât protecția împotriva soarelui. Este important să luati in calcul acest aspect când le instalați pe partea însorită deoarece există probabilitatea că materialul se va înălbi de la soare;

Draperiile romane, spre deosebire de alte tipuri de draperii clasice, au o formă și un design laconic și nu supraîncărcă spațiul

Stofe și materiale

Draperii Romane la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa cumperi draperii Romane ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare