Despre noi

Compania TOPJALIUZI a fost înființată în 2011, este un furnizor de frunte al sistemelor moderne de protecție solară, cum ar fi jaluzelele, draperiile, marchizele. În decursul activității noastre, am colectat un mare sortiment de pânze, materiale și sisteme de produse, care se modernizează și se completează anual cu produse noi. Noi propunem sisteme cât mecanice, atât și automate inovatoare. Compania TOPJALIUZI colaborează cu cei mai buni producători din Germania, Belgia, Polonia, Ucraina etc., ce garantează calitatea produselor.

ROLETE TEXTILE mai mult de 300 de tipuri de țesături
ORIZONTALE DIN ALUMINIU cu mai mult de 100 de culori
ORIZONTALE DIN DE LEMN BASWOOD, BAMBUS
Draperii PLISSE pentru ferestre non-standard
JALUZELE VERTICALE mai mult de 350 de materiale.

Alegând produsele companiei noastre, dvs primiți:

  • Calitatea materialelor, o varietate de sisteme inovatoare
  • Protecție de lumina directă a soarelui și noaptea de la lună
  • Protecția vieții private
  • Posibilitatea de a masca orice nișă, zonarea interiorului
  • Design individual pentru orice formă de ferestre în diferite încăperi
  • Calitate, profesionalism înalt, prețuri accesibile

 

Compania TOPJALIUZI atrage la cooperare designeri, arhitecți și alții., propune relații pentru dealeri. Pentru acesta se oferă materiale și tot ce este necesar, precum se efectuează instructări și master clase.
Specialiștii noștri calificați, designerii vor ajuta la primirea deciziilor optimale. Vor efectua măsurări precise, vor efectua lucrări de instalare de calitate in cel mai scurt timp. Vor arată și instrui clar despre corectitudinea întreținerii și funcționării produselor.
Cu sortimentul producției noastre, puteți face cunoștință detaliat în showroom-ul nostru „TOPJALIUZI“ sau să chemați un consultant.