Jaluzele pentru institutii publice

Jaluzele pentru spitale /clinici private

Oferta unica de la compania TopJaliuzi: cele mai bune jaluzele din Moldova pentru spitale si clinici private, la cel mai bun pret.

Pentru Chisinau, problema alegerii si crearii design-ului interior medical- este un fenomen nou. Pina nu demult,  elementul decorarii acestor institutii nu preocupa pe nimeni-totul trebuia sa fie practic si sa coste foarte putin.

Acum, de rind cu instituiile de stat, s-au deschis cabinete si clinici private cu specific medical, care acorda elementului decorativ al acestor instiutii o atentie deosebita, dat fiind componentul  estetic si psihologic .  Acum, ele nu mai sunt atit de gri si ordinare, ci stilate si moderne. Austeritatea nu mai e la moda.

Dar, pentru a alege jaluzelele potrivite institutiilor medicale, nu este suficient doar aspectul estetic-aceste produse trebuie in primul rind, sa corespunda cerintelor sanitare.

Mai multe detalii

Jaluzele pentru institutii de invatamint

Educarea si instruirea generatiilor viitoare -este garantia dezvoltarii acestei tari. Compania  TopJaliuzi va fi bucuroasa sa contribuie la dezvoltarea invatamintului din Republica Moldova.

Mai multe detalii

Jaluzele pentru instituții de stat.

Oferte de nerefuzat si prețuri accesibile pentru jaluzele destinate instituțiilor de stat, puteți găsi în cadrul companiei TopJaliuzi. Pentru institutii de stat ca (fiscul, primaria, vama, judecatoria, s.a ) jaluzelele sint de neinlocuit. Sortimentul larg al tipurilor de jaluzele permit crearea unei atmosfere de confort practic in orice incapere, fie vorba despre oficiul sefului, open-space, oficiile angajatilor sau sala de primire.

Mai multe detalii

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa cumperci jaluzele si rolete textile ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare