Jaluzele pentru institutii de invatamint

Garantia dezvoltarii

Educarea si instruirea generatiilor viitoare -este garantia dezvoltarii acestei tari. Compania  TopJaliuzi va fi bucuroasa sa contribuie la dezvoltarea invatamintului din Republica Moldova. Ce fel de jaluzele sa procurati pentru institutiile de invatamint prescolar, primar, gimnazial, superior? Specialistii firmei noastre va vor ajuta sa alegeti si sa instalati jaluzele la cel mai accesibil pret din Chisinau.

Cerinte obligatorii

Cerintele fata de jaluzele pentru insitutiile de invatamint constituie factorul principal in instalarea lor. Conform noilor cerinte ale SANPIN pentru iluminarea naturala si artificiala a incaperilor, este permisa utilizarea sistemelor de protectie solara, sub forma de jaluzele, interioare/exterioare (draperii).

Toate materialele folosite pentru fabricarea jaluzelelor, detin certificate de conformitate si se potrivesc  institutiilor mentionate mai sus. Alegind tesatura produsului, este important de mentionat ca, acesta nu trebuie sa reduca zona activa a luminii, de aceea optati pentru nuante deschise.

Pentru a intuneca unele zone anumite, cum ar fi dormitoarele copiilor din cadrul gradinitelor, cabinetelor cu proiectoare, va propunem  spre alegere sisteme combinate din jaluzele verticale si draperii rulou, cu utilizarea tesaturilor «Blackout».

  • Siguranta constituie factorul principal  in alegerea jaluzelelor pentru institutiile de invatamint. La instalarea acestora, folosim in mod obligatoriu sustinatoare de lant de tip  «Child Safety», discutind cu specialistii referitor la metodele de montare.
  • Functionalitatea si confortul-alegind culoarea, tesatura si sistemul de jaluzele corect, oferim incaperii o atmosfera confortabila si placuta. Toate tesaturile au in compozitia lor proprietati de indepartare a prafului, sint usor de intretinut, sint rezistente la foc, etc.
  • Preturi accesibile a jaluzelelor pentru institutiile de invatamint. Alegerea finala depinde de bugetul alocat pentru astfel de investitii, iata de ce firma TopJaliuzi  va propune oferte speciale corespunzatoare pietei.

Ce va propunem?

Luind in calcul factorii enumerati mai sus, va propunem atentiei dvs. urmatoarele tipuri de jaluzele:

  • Verticale- cu ajutorul acestei categorii de jaluzele, puteti regla nivelul de lumina  in incapere, in comparatie cu draperiile-rulou. Ele pot fi montate la ferestre, pe tavan sau pereti. Reparabile-usor. Se schimba cu usurinta lamelele, lantul, suportul, etc. Partea financiara-accesibila.
  • Draperiile-rulou sint recomandabile in caz ca va doriti folosirea lor ca accesoriu suplimentar la cele verticale, in cazul in care va doriti sa intunecati incaperea  si mai mult.
  • Orizontale-varianta bugetara, usoare in intretinere, sint durabile in timp.

Masurarea si montarea

Masurarile si montarea reprezinta un moment foarte important. Va indemnam sa apelati la serviciul angajatilor companiei noastre, gratie cunostintelor si utilajului necesar vor efectua masurarile maximal precise. Serviciul “chemarea pentru masurari” are loc prin telefon sau prin intermediul site-ului nostru. Montarea se efectuaza in decurs de 5-10 zile lucratoare dupa achitarea avansului.

Compania TopJaliuzi va propune spre procurare jaluzele pentru institutii de invatamint la cel mai bun pret din Moldova. Puteti calcula desinestatator pretul produsului cu ajutorul calculatorului-online pe site-ul nostru sau concretiza prin telefon la managerii companiei. De asemenea, puteti primi ajutor consultativ.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm
Solicitare masurari Calcul nou

În cazul în care aveți nevoie de consultație, costul chemării este de 150 lei. În cazul efectuarii comenzii, banii se returnează.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare