Jaluzele noapte/zi

Jaluzele noapte/zi

Împreună cu imensul sortiment extins de rolete textile, producătorii moderni oferă un aspect original de produse – jaluzele noapte/zi. Jaluzelele”noapte/zi” sunt jaluzele rulou confecționate într-un mod special. Pânza lor este creată din benzi uniforme de material dens și o plasă transparentă. O astfel de construcție neobișnuită poate îmbunătăți în mod semnificativ ajustarea pătrunderii soarelui în cameră. Aceasta înseamnă că fluxul luminos poate fi ajustat prin combinarea sau separarea benzilor dense cu grila. Pentru o întunecare mai accentuată se folosește pânza Blackout.

Montarea

Axul pentru strângerea pânzei este amplasat într-o cutie de protecție sau într-o manieră deschisă. Sistemul de control poate fi mecanic sau automat. Fixarea jaluzelelor poate fi efectuată prin agățarea liberă sau atașate cu fir de monofilament. Montarea jaluzelelor poate fi făcuta atât pe fereastra cât și în golul ferestrei.

Avantajele jaluzelelor noapte/zi:

  • Aspect neordinar care completează eleganța designului interior;
  • Colecții neobișnuite de țesături: țesături simple și texturate (stil „Modern”), țesături cu incrustări metalice vor fi benefice pentru interior în stilul „Hi-Tech” și cu efect de materiale naturale, potrivite pentru stilul „Country”;
  • Îngrijire simplă. Țesătura are o impregnare antistatică care îndepărtează murdăria și praful;
  • Pânză este de înaltă calitate, tratată cu un tratament special care nu permite pierderea proprietății și a culorii sub influența razelor solare directe.
Stofe și materiale

Jaluzele noapte zi la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm
Solicitare masurari Calcul nou

În cazul în care aveți nevoie de consultație, costul chemării este de 150 lei. În cazul efectuarii comenzii, banii se returnează.

Cum sa cumperi jaluzele noapte/zi ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare