Draperii Noblesse

Draperiile Noblesse

Opțiune exclusivă pentru decorul camerei Dvs. – acestea sunt draperiile Noblesse. Acum puteți renunta la perdele și draperii voluminoase. Alegând draperiile Noblesse – găsiți o soluție nestandarta. Draperiile Noblesse se pot numi – două în una: și draperii și jaluzele. Sunt practice și frumoase, îndeplinesc toate funcțiile de draperii și jaluzele. Draperiile Noblesse sunt draperii verticale din tul. Fabricate dintr-o țesătură de textura subțire, care permite să nu se ascundă vederea complet din fereastră.

Lamelele Noblesse

Lamelele Noblesse sunt fixate pe tavan sau pe perete și pot fi ușor rotite, permițându-vă să reglați cu ușurință iluminarea camerei. Mecanismele de control pot fi manuale sau automate.

Aspectul draperiilor

Acest tip de draperii se arată bine mai ales pe ferestrele panoramice mari, creând efectul luminozității și volum. Perfect sunt potrivite pentru camere de zi, săli de banchet, săli de conferințe.

Stofe și materiale

Draperii Noblesse la pret mic

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm
Solicitare masurari Calcul nou

În cazul în care aveți nevoie de consultație, costul chemării este de 150 lei. În cazul efectuarii comenzii, banii se returnează.

Cum sa cumperi draperii Noblesse ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare