Jaluzele pentru apartament

Jaluzele pentru dormitor

Dormitorul- este spatial personal din casa fiecarui om, unde se poate odihni si restabili energia sa de viata. Acest loc trebuie sa fie unul confortabil, bine protejat de privirile curioase ale celor din jur, de lumina prea patrunzatoare a soarelui sau a lunii.     Pentru a crea conditiile optime pentru odihna, aveti nevoie de jaluzele pentru dormitor. Ele creaza o ambianta interioara placuta si asigura un anturaj linistit.

Mai multe detalii

Jaluzele pentru sufragerie

Sufrageria- este locul de odihna a intregii familii, zona intilnirii oaspetilor la diverse petreceri ceea ce presupune ca trebuie sa fie o zona stilata si confortabila. Acest aspect adesea depinde in mare parte de decorul ferestrelor. Draperiile grele, textile ramin in trecut. Insa alegerea jaluzelelor in sufragerie reprezinta garantia faptului ca ferestrele dvs. vor fi amenajate modern si functional. Un astfel de décor al ferestrelor creaza confort spatiului locativ, improspateaza atmosfera  si ofera un aspect estetic.

Mai multe detalii

Jaluzele pentru bucatarie

Compania TopJaliuzi va propune spre achizitionare jaluzele pentru bucatarie la cel mai accesibil pret din Chisinau Fiecare gospodina tinde sa isi decoreze bucataria in asa fel, incit sa fie comoda, practica si functionala. Pentru ca toate acestea sa se imbine cit mai armonios, e absolut necesar ca fiecare detaliu sa fie bine-gindit.  Decorarea ferestrelor din bucatarie- este o sarcina destul de complexa. Alegerea jaluzelelor in locul draperiilor si portierelor obisnuite care aduna praf si imbiba diverse mirosuri, presupune o varianta optima. Jaluzelele detin o multime de avantaje, printre care si rezistenta la umiditate, caracteristica incaperii, datorata pregatirii permanenta a bucatelor.

Alegerea jaluzelelor va va ajuta sa economisiti timp substantial in ceea ce priveste curatenia, precum si va oferi interiorului incaperii o amprenta moderna si stilata.

Mai multe detalii

Jaluzele pentru balcon

Cea mai buna alegere a jaluzelelor pentru decorarea ferestrelor de la balcon/logie la cel mai loial pret din Moldova de la compania TopJaliuzi. Acum, la balcon/logie nu se mai tin diverse lucruri netrebuincioase, biciclete, saniute, conservaturi cum se obisnuia pina nu demult.
Aceste zone, la momentul actual se incalzesc si se folosesc activ ca spatiu locativ suplimentar. Pentru unii, acesta este un loc de servire a a ceaiului, a locului de odihna cu o carte in mina, pentru altii- un colt de lucru la computer. Altii creaza o minigradina in care locuiesc papagali si canarii cintareti.

In orice caz, acoperirea cu sticla a balcoanelor, logie-lor presupune un flux mare de lumina solara, precum si o vizibilitate mai mare pentru trecatori. Iar acest lucru ar fi mai bine de evitat.  Cum? Simplu- de cumparat jaluzele pentru balcon/logie. In acest caz, draperiile nu sint nici practice si nici comode.

Mai multe detalii

Jaluzele în camera copiilor

În camera copiilor, cel mai bun design al deschiderii ferestrei este jaluzele. De obicei, copiii dorm în timpul zilei, iar lumina obscură a zilei va ajuta.

Mai multe detalii

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare