Jaluzele pentru dormitor

Avantaje

Oricare tip de draperie pentru ferestre are atit avantaje cit si dezavantaje. Si cele din dormitor nu sint o exceptie. Pentru jaluzele va oferim o serie de avantaje:

 • Protectie sigura a camerei de catre lumina soarelui, a lunii si a altor surse de lumina din exterior.
 • Usurinta si simplitate in ingrijire;

Libera circulatie a aerului proaspat;

 • Creaza o atmosfera de confort si liniste;
 • Posibilitatea de reglare a intensitatii luminii care nimereste in dormitor-creaza o stare de bine, de lumina semi intunecata;
 • Are proprietati de inlaturare a prafului;
 • Este durabil;
 • Se exploateaza cu simplitate;

Tipuri

La ziua de astazi, in Moldova este prezenta o gama larga de perdele si jaluzele pentru dormitor.
Pe site-ul companiei TOPJALIUZI veti gasi modele ca:

 • Verticale;
 • Orizontale;
 • Din lemn;
 • Plisse.

Fiecare tip are anumite proprietati De ex.: cele orizontale sint atragatoare, compacte. Pentru  efectuarea lor, se foloseste lemnul, plasticul, aluminiul sau chiar tesatura. Compania TOPJaliuzi va propune asa tipuri de materie ca side, bali, twist, milan, rio, reit, malta, alfa, disco si altele. Producatorii impregneaza lamelele cu o solutie speciala care indeparteaza praful.

Cum sa alegi design-ul optim si culoarea necesara

Jaluzelele din dormitor trebuie sa se combine cu design-ul interior al camerei. Fotojaluzelele sint originale, la cererea clientului pot fi adaugate orice fel de desen sau chiar un fotocolaj. Acest lucru va individualiza interiorul camerei, facindu-l absolut unic. Culoarea e la fel de importanta. Se cunoaste ca aceasta poate avea un efect psihologic. Pentru dormitor sint recomandate culorile linistite, pastelate. Acestea pot fi: alb, verde, culoarea cafelei, bej, culoare ciocolatei. Jaluzelele alese corect vor avea un efect vizual deosebit, precum si va accentua designul odaii.

Pretul pentru jaluzele in dormitor

Pretul comenzii il puteti concretiza la managerii nostri pe Skype, Viber. Compania propune jaluzele pentru ferestre la pretul cel mai loial de pe piata. Vinzarea lor –posibilitatea de a decora frumos si sigur ferestrele dormitorului dvs. Pretul jaluzelelor pentru dormitor este unul accesibil si corespunde calitatii inalte ale produselor. Pretul acestora poate fi calculate cu ajutorul calculatorului- online. De asemenea puteti afla pretul jaluzelelor de la managerii nostri, la numerele de telefon indicate.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa procuri ?

Sa cumperi jaluzele in dormitor, in Chisinau, e destul de simplu- e suficient sa plasezi comanda pe site-ul nostru sau sa o faci la telefon. Inainte de a procura jaluzele in dormitor, asigurati-va ca ati efectuat masurarile corecte sau ati invitat specialistii companiei, pentru ca acestea sa fie maximal precise.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare