Măsurare

Cererile pentru masurari se preiau la telefon in fiecare zi, fara zi de odihna si prin intermediul site-ului TopJaliuzi.md non-stop. Cererile prin oficiu – in zilele lucratoare de la 9:00 pina la 18:00, simbata, de la 9:00 – 14:00. Chemarea pentru masurari in raza orasului Chisinau- gratis. In afara orasului, chemarea este cu plata. Chemarea pentru masurari se realizeaza gratis, in cazul comenzii efectuate de la compania TopJaliuzi. Clientul poate vizita de asemenea Showroom-ul TopJaliuzi si primi o consultatie calificata, facind cunostinta cu cataloagele, modelele noastre, beneficiind si de un calcul aproximativ. In cazul solicitarii consultatiei, urmat de chemare, fara comanda ulterioara, se achita cu suma de 150 lei.

  • – Alegerea produsului (angajatul vine cu cataloagele si modelele materialelor), ofera o consultatie calitativa, astfel incit clientul isi creaza o imagine despre produs, atingind si apreciind tipurile de tesatura, observindu-le sub divers flux de lumina. Consultantul nostru va va ajuta sa va clarificati cu momentele tehnice.
  • – Masurarea propriu-zisa (angajatul nostru va efectua masurarile precise ale ferestrei, in dependenta de tipul de jaluzele alese.)
  • – Calculul pretului produsului la fata locului, ceea ce este foarte comod; nu e nevoie sa asteptati.
  • – Convenirea asupra comenzii.
  • – Achitarea avansului.