Jaluzele pentru sufragerie

Avantaje

 Jaluzelele au o serie intreaga de avantaje:

 • Permit reglarea nivelului de luminozitate – in acest sens, draperiile textile sint in dezavantaj.
 • Manevrarea lor are loc cu ajutorul unui snur sau baston.
 • Pentru efectuarea acestei manevre, urmeaza sa intoarceti cu ajutorul acestora lamelele la unghiul necesar. Puteti sa le pozitionati intr-o parte, astfel eliberind sau acoperind fereastra in totalitate.
 • Functii decorative- nu sint pompoase sau masive ceea ce este specific de obicei draperiilor textile sau portierelor, avind totodata un sortiment bogat al texturilor, culorilor, uzoarelor.
 • Ele pot completa cu eleganta anturajul sufrageriei dvs.
 • Usurinta ingrijirii- e destul sa le stergeti periodic, cu o laveta, burete sau chiar aspirator. Nu necesita demontare;
 • Universalitate- jaluzelele pentru sufragerie se asociaza oricarui stil de interior.

Criteriile de selectie si specificul masurarilor

Odata ce ati decis sa cumparati jaluzele pentru ferestre, urmeaza sa luati in considerare urmatorii factori:

 • Marimea salii;
 • Parametrii ferestrei;
 • Nivelul de luminozitate a spatiului;
 • Stilul designului interior.

Daca ati luat in calcul acesti parametri, design-ul sufrageriei va fi unul deosebit, confortabil si perfect functional.

De asemenea, este foarte important sa se faca masurarile corect si eficient. Acest lucru poate fi facut desinestatator, sau puteti apela la specialistii companiei noastre.

Cererile pentru masurare pot fi depuse la numerele de telefon  indicate sau –prin intermediul site-ului.

In discutie, nu uitati sa solicitati pretul comenzii si a serviciilor suplimentare, cit va costa masurarea, montarea sau repararea produselor procurate din firma noastra.

Sortiment

Uneori, pentru amenajarea ferestrelor sufrageriei sunt folosite rolete sau draperii rulou.

Daca insa alegerea dvs. s-a indreptat catre jaluzele, compania TOPJALIUZI  va propune variantele urmatoare:

 • Briz;
 • Nobless;
 • Verticale;
 • Orizontale;
 • Din lemn;

Modelele verticale se potrivesc  oricaror ferestre. Insa, au un efect deosebit la ferestrele panoramice, cind lungimea lamelelor atinge podeaua.

Ele sunt usor de manevrat- lamelele pot fi miscate in diferite parti. Cele din lemn, se asociaza cu mobilierul din lemn.

Arata desosebit atit in tonuri deschise, cit si inchise. O atmosfera relaxanta a sufrageriei poate fi obtinuta prin alegerea jaluzelelor in tonuri deschise.

Montarea

Montarea jaluzelelor de catre specialistii companiei TOPJALIUZI are loc in decurs de 5 – 10 zile lucratoare, dupa achitarea avansului. Daca comanda este una complexa, volumul de lucru mare, timpul de efectuare a lucrarilor poate fi mai mare. Pretul  serviciului se calculeaza in procesul de formare a comenzii.

Pentru efectuarea lucrarilor de montare, specialistii se deplaseaza la locul cuvenit, convenind asupra timpului comod pentru client. Compania TopJaliuzi garanteaza profesionalismul si atentia angajatilor sai, siguranta si acurateatea lucrului efectuat.

Pretul

Pretul jaluzelelor pentru sufragerie poate fi calculate cu ajutorul calculatorului online de pe site. Acesta despinde de factori ca: tipul de constructie si materialul folosit la crearea acestuia, calitatea furniturii si pieselor componente, marimea jaluzelelor. Preturile pentru produsele de calitate propuse de catre compania Top Jaliuzi sunt cele mai loiale in Chisinau. Pretul jaluzelelor pentru sufragerie pot fi solicitate si la managerii nostri, contactindu-ne pe numarul de telefon indicat pe site.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Cum sa procuri la pret avantajos ?

Compania TopJaliuzi se specializeaza pe vinzarea jaluzelelor pentru sufragerie si este liderul acestui segment pe piata din Moldova. Pentru efectuarea comenzii, puteti sa ne lasati cererea pe site sau la numarul de contact. In discutie cu managerii, nu uitati sa specificati pretul comenzii si a serviciilor suplimentare pentru masurare, montare, reparare a produselor cumparate in compania noastra. Decizia de a procura jaluzele pentru sufragerie la noi- este una bine gindita, ce va permite achizitia unui produs de calitate la un pret democratic.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare