Jaluzele pentru spitale /clinici private

Cerintele fata de jaluzele, tipuri si materiale

De retinut ca, exista anumite cerinte pentru amenajarea cabinetelor medicale in spitale si clinici private.  Acest lucru este dictat de specificul acestor incaperi. 

De aceea, aspectul estetic trece pe planul II. In primul rind, specificul indica catre o curatenie ideala.  Aici se curata incaperile foarte des, se dezinfecteaza, iata de ce si jaluzelele trebuie sa corespunda anumitor cerinte. Unele dintre ele ar fi:

  • Curatarea si intretinerea usoara;
  • Rezistenta inalta la actiunea produselor de dezinfectie, majoritatea carora contin clor;
  • Abilitatea de a rezista actiunii de cuart al incaperilor;
  • Rezistenta sporita;
  • Liberul acces catre jaluzele;
  • Siguranta – produsul nu trebuie sa emane in oxigen componente toxice.

Tipuri de materiale

Industria moderna si site-ul TopJaliuzi va propune unele materiale care corespund normelor sanitare in deplina masura.

Astfel de jaluzele se potrivesc in mod optim ferestrelor institutiilor medicale. Acestea pot fi:

  • Plastic;
  • Aluminiu;
  • Poliester.

Plasticul se caracterizeaza prin rezistenta crescuta si durabilitate. Este unul dintre cele mai igienice materiale din care sunt confectionate jaluzelele. In avantajele lui intra: abilitatea de a-si pastra forma, rezistenta la schimbarile de  temperatura, umiditatea ridicata, etc.

Aluminiul nu se supune coroziunii si suporta cu brio curatarea frecventa  cu diferite solutii dezinfectante. Mucegaiul si alte tipuri de ciuperci nu il distrug. 

Poliesterul este cel mai frecvent utilizat in crearea roletelor pentru ferestre. Aceste materiale contin solutii special impregnate in compozitie pentru indepartarea prafulului, sunt antibacteriene.  Pozitionarea lamelelor de asemenea nu va contribui la adunarea prafului.

Pentru ce fel de cabinete se potrivesc

Ocupindu-ne de alegerea jaluzelelor pentru spitale si clinici private, este important sa luam in considerare tipul oficiilor, cerintele de iluminare a acestora si frecventa de curatare.

Asadar, sectiile de terapie intensiva, salile de laborator si cele de operatie de exemplu, sunt echipate cu modele de jaluzele foarte convenabile ca si ingrjire si practicitate.  Acestea pot fi, incepind cu draperiile-rulou, orizontale de aluminiu, finisind cu cele din plastic.

Pentru cabinetele medicilor, receptiei,  administratiei, salilor de asteptare, impreuna cu cel de fizioterapie, puteti opta pentru jaluzele verticale.

Ele sint simple in exploatare si necesita ingrijire minima. In cabinetele ce necesita un nivel de luminozitate mai scazut, (cum ar fi cele ale medicului oculist sau cel de radiografie), puteti opta pentru draperii-rulou, care confera intunecare totala a incaperii.

Totodata, pe linga decorarea ferestrelor, jaluzelele au menirea de a separa anumite zone. Si acest principiu poate fi foarte util in cadrul spitalelor si clinicilor private.

Masurarile si montarea

Un process de masurare responsabil, merita sa fie incredintat profesionistilor-compania TopJaliuzi va propune servicii de masurare si montare, precum si garanteaza precizia si eficienta lucrului specialistilor sai.

De asemenea, puteti comanda montarea produselor finite, care se va desfasura in decurs de 5-10 zile dupa achitarea avansului. Compania garanteaza acuratetea si amabilitatea personalului sau, precum si calitate oricarui serviciu prestat.

Cel mai mic pret la jaluzele e la noi

Calculul pretului pentru jaluzele destinate spitalelor sau clinicilor private, desinestatator il puteti face cu ajutorul calculatorului online pe site-ul companiei noastre. Mai bine totusi incredintati aceasta procedura managerilor nostri experimentati- ei va vor calcula nu doar pretul pentru jaluzelele destinate intitutiilor medicale, ci si va vor oferi ajutor consultativ, propune serviciul de masurare si montare, anuntind si pretul pentru acesta.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm
Solicitare masurari Calcul nou

În cazul în care aveți nevoie de consultație, costul chemării este de 150 lei. În cazul efectuarii comenzii, banii se returnează.

Cum sa procuri ?

Compania TopJaliuzi va propune spre achizitionare jaluzele pentru institutii medicale la cele mai accesibile preturi din Moldova. Puteti concretiza la managerii nostri sau pe site-ul companiei pretul unui anumit tip de jaluzele. Achizitionarea jaluzelelor pentru insitututii medicale reprezinta o oportunitate fantastica de a decora intr-un mod practic si modern incaperile medicale, tinind cont de cerintele normelor sanitare. Procurarea, masurarea, montarea lor usor si repede reprezinta timpul dvs. economisit si nervii pastrati.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare