Jaluzele pentru instituții de stat.

Ce factori urmeaza de luat in considerare la alegerea jaluzelelor pentru astfel de incaperi? Detinind o experienta de-a lungul anilor, compania TopJaliuzi recomanda calcularea urmatorilor factori:

Confort si aspect estetic-gratie unui sortiment larg de tesaturi si culori, puteti comanda produsul care va va oferi comfortul si va va asigura o atmosfera placuta in timpul procesului de lucru. Produsul are un stil clasic, cu o multitudine de nuante a tesaturilor.

  • Protectia fata de razele solare reprezinta principala proprietate pe care o au jaluzelele. Acestea creaza conditii confortabile pentru locul de munca, regleaza fluxul de lumina, protejeaza camera de incalzire in timpul verii, protejeaza echipamentele si mobilierul de expunerea la razele UV.
  • Practicitate-tesaturile sunt rezistente la uzura, detin proprietati de indepartare a prafului, sunt rezistente la foc, sint usor de intretinut, posibilitatea controlului atit manual cit si automat.
  • Factorul financiar-intrucit institutiile de stat au un buget limitat, compania noastra ofera flexibilitatea preturilor, reduceri si oferte speciale.

Produsele moderne ale companiei TopJaliuzi indeplinesc toate standartele sanitare. In compozitia sistemelor de jaluzele pot intra: aluminiul, lemnul, poliesterul.

Cel mai raspindit tip de jaluzele in cadrul institutiilor de stat sint cele verticale. Ele sint universale, se potrivesc diferitor marimi ale ferestrelor, se utilizeaza pentru separarea anumitor zone ale incaperii. Lamelele se rotesc la 360°, ceea ce contribuie la reglarea continua a luminii. Sint simple in ingrijire- e suficient sa le curatati cu o laveta uscata. Sint usor reparabile-e posibila inlocuirea unor lamele separate, suporturi, etc.

Jaluzelele orizontale, din aluminiu – reprezinta o varianta bugetara, practica si convenabila. Pot fi curatate cu o laveta umeda.

Draperiile-rulou- se potrivesc incaperilor ce necesita intunecare suplimentara. Exista posibilitatea de utilizare a tesaturilor «Blackout»- material de protectie 100% fata de razele de soare. Pastreaza intimitatea.

Este posibila imprimarea foto pe jaluzele, care va sublinia specificul institutiei in cauza.

Acestea pot fi imagini cu drapelul sau stema de stat pentru salile de primire sau cu oricare alte imagini care s-ar potrivi incaperii date.

Masurare si montare

Puteti accesa serviciul “chemarea specialistului” pe site-ul companiei noastre sau la telefon.

Odata cu venirea consultantului nostru, puteti face cunostinta cu catalogul tesaturilor, sa concretizati specificul montarii si calcula pretul produsului final. Montarea se efectuaza de la 5-10 zile lucratoare dupa achitarea avansului. Bine de stiut ca firma TopJaliuzi lucreaza cu comenzi de diferite marimi si complexitate diversa. Va asteptam in magazinul nostru de jaluzele din Chisinau. La noi veti gasi calitate inalta si preturi accesibile.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm
Solicitare masurari Calcul nou

În cazul în care aveți nevoie de consultație, costul chemării este de 150 lei. În cazul efectuarii comenzii, banii se returnează.

Cum sa cumperci jaluzele si rolete textile ieftin ?

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare