Jaluzele in cabinet

Lucru in comfort

O parte integranta in amenajarea casei, este biroul. Acesta serveste nu doar ca loc pentru rezolvarea problemelor de serviciu, ci si ca un colt unde te poti refugia. Tendintele actuale in decorarea ferestrelor biroului ne indeamna sa folosim jaluzele.

Niste jaluzele selectate bine, isi vor indeplini perfect functiile de protectie solara, protectie impotriva privirilor celor din jur, oferindu-va de asemenea stil si confort al spatiului in care va aflati.

Datorita unei game largi de sisteme, texturi, culori cit si imprimeu color, jaluzelele de birou pot fi selectate pentru birou atit pentru femei cit si pentru barbati. Compania Topjaliuzi detine o experienta destul de vasta si va va consulta in ceea ce priveste design-ul,

selectarea tesaturilor, fabricarea si montarea jaluzelelor.

Alegere fara granite

Va recomandam urmatoarele tipuri de jaluzele de birou:

 • Jaluzele orizontale (simple, convenabile ca pret, usor de intretinut);
 • Jaluzele verticale (avem un spectru larg de culori, usor de manevrat);
 • Jaluzele –rulou (probabil cel mai solicitat tip de jaluzele de birou). O selectie uriasa de tesaturi, culori, texturi; Sunt usor de instalat, nu incarca pervazul. Se folosesc in orice tip de spatiu, fie mansarda sau demisol. Sunt usor de intretinut, dat fiind faptul ca pinza are proprietati de indepartare a prafului, nu se decoloreaza.
 • Jaluzelele-draperii “Briz” sau jaluzelele “Nobless” se combina perfect cu birourile sexului frumos, ofera confort si liniste. Avem o varietate larga de nuante.
 • Draperiile-plisse reprezinta varianta ideala pentru decorarea ferestrelor nestandarte (arcuite, curbate), sint adesea folosite pentru spatiile de tip mansarda.
 • Draperiile “noapte-zi”, jaluzelele “rimo-delight” (datorita sistemului de benzi pe tesatura, dozeaza transmisia de lumina), patreaza confidentialitatea incaperii.

Draperiile romane accentuaza trasatura unica a stilului cabinetului. Va oferim o gama larga de tesaturi.

 • Jaluzelele din lemn si bambus . Cea mai rafinata selectie de jaluzele pentru birou. Accentuaza statutul stapinului, ofera soliditate si confort spatiului. Usor de intretinut- curatare uscata.
 • Imprimeu foto pe jaluzele de birou. Datorita posibilitatii de alegere a imaginii, puteti crea nu doar dispozitia buna si confort, dar si sublinia individualitatea stapinului biroului.
 • In spatiile in care sint adesea folosite computerele, televizoarele, proiectoarele, pot fi folosite jaluzele de tip “black out”.Tesatura din polyester 100% nu permite transmiterea luminii.
 • Compania Topjaliuzi va ofera cel mai larg sortiment de jaluzele din Chisinau. Este posibila aplicarea controlului mecanic sau automat oricarui sistem de jaluzele pentru birou.
 • Cu aceste sisteme de functionare, materiale de confectie puteti face cunostinta in unicul showroom de jaluzele din Chisinau.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare