Jaluzele pentru debara

Soluție convenabilă

Prezenta unei debarale este o solutie interioara convenabila, care va permite sa utilizati un spatiu mic la maxim si sa pastrati lucrurile in ordine. Alegind sa utilizati jaluzele pentru acest spatiu, adesea optati pentru o decizie corecta. Folosirea usilor nu este intotdeauna comoda, de aceea jaluzelele sint varianta perfecta pentru a separa un spatiu sau pentru a-l acoperi.

Asortimentul propus

Compania Topjaliuzi va propune urmatoarele solutii:

  • Jaluzelele orizontale-pot fi folosite in locul usilor, ca si solutie de separare sau acoperire partiala a unor elemente din debara. Se curata usor si sunt accesibile ca si buget.
  • Jaluzelele verticale- sint folosite de cele mai multe ori pentru acoperirea zonelor mari din debara. Se deschid usor, avem o gama larga de culori spre alegere.
  • Jaluzelele –rulou, reprezinta cel mai popular mod de a inchide camara (debaraua). Datorita selectiei jaluzelelor potrivite pentru dvs. puteti accentua caracteristicile design-ului interior si oferi casei un aspect modern. Pentru usile mari, se pot instala jaluzele suprapuse, ceea ce ar fi o solutie foarte convenabila si practica. De asemenea, jaluzelele pot separa vizibil anumite elemente din debara sau acoperi anumite zone. Jaluzelele-rulou au proprietati de indepartare a prafului.
  • Jaluzelele plisse sunt ideale pentru zonele arcuite sau curbate din debara.
  • Cele din lemn sau bambus-adesea sint utilizate ca si element de suplinire la usile camarii (debaralei). Este necesar de luat in considerare nivelul de umiditate al spatiului in care vor fi utilizate jaluzelele, deoarece acestea au proprietatea de a se deforma sub influenta umiditatii ridicate. Se curata usor.

Beneficiile

Odata ce ati optat pentru utilizarea jaluzelelor in camara- nu incarcati spatiul;

  • Zonati (separati) anumite arii ale camarii;
  • Oferiti un aspect modern design-ului interior;
  • Faceti ceva economii;
  • Optati pentru comoditate- jaluzelele pot fi manevrate si de la distanta;

Consultanta specialistilor companiei Topjaliuzi va va oferi suportul necesar in alegerea jaluzelelor potrivite pentru debaraua dvs. Pentru a le vedea, va asteptam in magazinul nostru din Chisinau.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare