Jaluzele pentru mansarda

Geamuri cu forma nestandarta

Reiesind din modul inclinat al ferestrelor mansardei, precum si locul amplasarii acestora ( de obicei, in acoperisul casei), atirnarea perdelelor obisnuite este practic imposibila. Prin urmare, cea mai obisnuita si profitabila optiune, sunt jaluzelele pentru mansarda, care pot oferi protectie impotriva razelor solare directe, cit si oferi modernitate intregului interior al odaii.

Montare

Jaluzelele pentru mansarda au o structura mai complexa, ceea ce permite acestora sa se mentina sub un anumit unghi, nu se incretesc, nu se indoaie si permit directionarea fluxului de lumina in directia dorita.

  • Alegind jaluzele pentru ferestrele de tip mansarda, e nevoie sa luati in calcul anumiti factori, si anume:
  • metoda de fixare (produsele sunt echipate cu cabluri speciale subtiri, insa destul de puternice care tin jaluzelele paralel ferestrei.
  • se monteaza direct pe cadru, facind usoara deschiderea ferestrei
  • Alegerea materialului pentru jaluzele. Este important sa va asigurati ca tesatura nu-si va pierde culoarea si structura sub razele soarelui arzator, sint nepretentioase si sint comode in utilizare si intretinere.
  • Manevrarea automata a jaluzelelor (inaltimea ferestrelor de tip mansarda limiteaza accesul la ele ).

Soluție funcțională

Compania Topjaliuzi va ofera un sortiment bogat al jaluzelelor pentru ferestre de tip mansarda si va ofera consultanta specializata. Va recomandam urmatoarele variante:

  • Jaluzelele rulou, reprezinta un décor cel mai des folosit. Tesatura si culoarea poate fi aleasa dupa bunul plac, pina la imagini foto.
  • Tesatura se afla in caseta, fiind sub presiune constanta nu atirna. Fixarea pinzei este posibila in orice pozitie.
  • Draperiile plisse sint preferabile pentru ferestrele de tip mansarda. Pinza se misca in sus si in jos, este perfect functionala sub orice unghi.

Jaluzelele de tip mansarda- sint o optiune practica si functionala pentru decorul ferestrei dvs. Pentrua face cunostinta cu diverse modele, va invitam in magazinul “Topjaliuzi”.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare