Jaluzele pentru hotel

Imaginea este importantă

Specialistii afacerilor hoteliere incredinteaza crearea design-ului interior profesionistilor. Ei inteleg foarte bine ca imaginea hotelului depinde impresia clientilor. Acest lucru sporeste competivitatea, atragind parteneri si clienti noi.

Beneficii

Jaluzelele au inlocuit de mult timp perdelele voluminoase, deoarece detin mai multe avantaje.
Sa le mentionam:

  • Protectia impotriva soarelui patrunzator, pastrarea intimitatii, comoditate in intretinere (sunt impregnate cu solutii de indepartare a prafului), multitudinea sistemelor, texturilor, culorilor, imprimeu foto pentru accentuarea individualitatii afacerii, etc.

Unele categorii de jaluzele contin si tesaturi aqua, sunt necesare pentru incaperi cu un nivel de umiditate ridicat.Tesaturile «Black Out» 100% nu permit trecerea luminii solare, separa incaperea in zone anumite, la nevoie.

Pentru orice gust

Jaluzelele pentru hotele, pensiuni, apartamente private pot fi comandate in cadrul companiei Topjaliuzi la preturi accesibile. Ce fel de jaluzele sa alegeti, va vor ajuta specialistii nostri:

  • Jaluzele verticale-tesaturi, cu lamele suspendate vertical. Draperii rulou- o diversitate larga de optiuni, se potrivesc pentru orice fel de incaperi. In aceasta categorie vom mentiona draperiile“noapte-zi”. Crearea lor a fost o idee interesanta, data fiind structura acestora dungata care protejeaza de soare pe de o parte si pastreaza confidentialitatea pe de alta.
  • Draperii romane, draperii “rimo-delight”.
  • Jaluzele plisse- se potrivesc de minune ferestrelor nestandarte, arcuite sau curbate, celor de tip mansarda, de asemenea.
  • Jaluzele din lemn si bambus- jaluzele de clasa premium, unicale , eco. Usor de intretinut Jaluzelele “Nobless” si “Briz” se incadreaza perfect in holuri, la receptii, salile de asteptare , etc.

Statut si Confort

Pentru comoditatea oaspetilor, adesea se folosesc sisteme de control automat. Aceasta optiune ofera atit confort cit si soliditate spatiului.

La noi puteti comanda efectuarea design-ului individual, tinind cont de caracteristicile interioare a camerelor de hotel. Preturi accesibile si calitate veti gasi in magazinul nostru Topjaliuzi.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare