Jaluzele pentru piscina/sauna

Odihna

Din ce in ce mai des, in casele moderne apar bai, saune, piscine, camere SPA cu geamuri deschise. Pentru decorarea acestora cel mai des sint folosite jaluzelele. Pentru selectarea potrivita a jaluzelelor pentru piscine/sauna, s.a, este nevoie de luat in considerare urmatorii factori:

  • Umiditatea ridicata, este recomandata utilizarea tesaturilor aqua/ecran pentru jaluzele); Marimi nestandarte ale ferestrelor- de la cele panoramice la cele minimaliste .
  • Posibilitatea de manevrare automata (ferestrele sint adesea pozitionate la un nivel inalt).

Asortiment

Ce tip de jaluzele pentru piscine/saune sa aleg?

Compania Topjaliuzi va propune un sortiment bogat de jaluzele spre alegere:

  • Jaluzele orizontale (cea mai convenabila ca si pret, sint cel mai des folosite in locuri publice). Cele din lemn sau bambus se considera critice, dat fiind faptul ca se pot deforma din cauza umiditatii ridicate.
  • Jaluzelele verticale pentru piscine sunt optime, mai ales pentru ferestrele mari. Ca si cele orizontale, sint simple in manevrare si accesibile ca pret. Dezavantajul acestora consta in faptul ca in momentul deschiderii lamelelor, aceasta are loc pe intreaga suprafata a ferestrei. Draperiile-rulou- cea mai buna alegere de jaluzele pentru piscine/sauna. In categoria data, se pot folosi materiale ce indeparteaza apa. Dat fiind spectrul larg, este posibil de ales materialul cu permisivitate diferita a luminozitatii. Usor de intretinut.
  • Imprimeu foto pe jaluzele. Alegind imaginea pentru jaluzele, le puteti combina perfect cu interiorul incaperii.

Recomandări

Fiti precauti la!

Pentru a garanta calitatea produsului, in incaperi cu umiditate diferita, se vor folosi doar materiale aqua sau de tip ecran, care se potrivesc oricaror sisteme de jaluzele. Materialele date sint rezistente la umiditate, se curate cu dispozitive speciale.

Va asteptam in magazinul de jaluzele din Chisinau. De asemenea, puteti folosi serviciul “cererea consultantei”.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare