Jaluzele in foisor/terasa

Proprietarii de case se straduiesc sa-si decoreze terenul cu constructii frumoase si functionale, cum ar fi foisoarele, terasele. Alegind jaluzele pentru foisor (terasa), ne cream o atmosfera confortabila in afara casei.

Alegerea jaluzelelor pentru constructiile auxiliare deschise sau acoperite cu sticla, trebuie tratata cu suficienta atentie, tinind cont de tipurile de constructii, materialele jaluzelelor.

Daca foisorul acoperit cu sticla urmeaza a fi decorat cu jaluzele, atentia se acorda nemijlocit design-ului , luminozitatii si practicitatii produsului. Pentru un foisor deschis (terasa deschisa), alegind jaluzelele, urmeaza sa ne conducem de anumite criterii suplimentare ale produsului.

Compania Topjaliuzi va propune un spectru larg pentru decorul foiesoarelor (teraselor). Pentru cele acoperite cu sticla, se propune:

  • Jaluzele din lamele inguste, separate (jaluzele verticale si orizontale), o mare varietate de materiale utilizate, usurinta in intretinere, potrivite pentru orice fel de interior.
  • Jaluzelele “Briz” sint populare in rindurile jaluzelelor pentru foisoare/terase. Sint create din lamele-snururi, protejeaza de lumina patrunzatoare a soarelui, sunt aerate si stilate.
  • Draperii rulou si cele romane, care se aduna sus. Cu astfel de draperii puteti decora orice tip de constructii, de orice stil. Va propunem un sortiment nelimitat de material si culori.
  • Jaluzelele plisse se string in pliuri. Jaluzele stilate ce se potrivesc de minune pentru decorul ferestrelor arcuite. Jaluzelele din lemn sau cele din bambus arata unic si bogat. Sint curate din punct de vedere ecologic si sint durabile in timp.

Pentru foisoare si terase de tip deschis

Se recomanda instalarea jaluzelelor cu sistem reflexol, cu fixarea cablurilor. Protectie perfecta de soare si vint. Sistemul de caseta protejeaza suplimentar axul cu tesatura de murdarie.

Compania Topjaliuzi lucreaza cu sisteme ca: reflexol Veranda, Veranda-Plus, reflexol Zip. Culorile complectatiei disponibile sint: alb si cafeniu. Este posibila vopsirea individuala, insa culoarea se selecteaza conform catalogului RAL. Toate sistemele sunt prevazute cu control manual, cit si automat. Alegerea jaluzelelor depinde de marimea, design-ul si materialul din care e fabricat, precum si dorinta clientului.

Pentru consultatii referitor la alegerea si procurarea jaluzelelor, puteti solicita serviciul “ chemarea specialistului pentru masurari” sau puteti veni in Showroom-ul Topjaliuzi.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare