Jaluzele de oficiu

Decorare

Pentru zonarea încăperii și, de asemenea, ca decorare, puteți utiliza nu numai jaluzele verticale de țesătură, ci și varietatea lor interesantă - draperiile "Breeze" (lamele care constau din fire de franjuri). Nu mai puțin popular sunt jaluzelele orizontale din aluminiu. Aceste jaluzele nu sunt voluminoase și sunt de neînlocuit în încăperile unde trebuie menținută curățenia. Jaluzelele orizontale ISOLITE sunt adesea folosite pentru pereți despărțitori și uși din sticlă (acestea sunt montate strâns pe suprafață prin dispozitive de fixare). Pentru sofisticarea și soliditatea cabinetului, puteți alege jaluzele din lemn sau din bambus.

Decorarea ferestrelor în oficiu

Compania " TOPJALIUZI" oferă următoarea soluție pentru decorarea ferestrelor în birou. Opțiunea clasică de decorare este, desigur, jaluzele verticale din țesături. Cererea lor ridicată se datorează, în primul rând, unui bogat sortiment de textura și culoarea țesăturilor, un raport de preț acceptabil.Imprimarea foto este valabilă pentru jaluzele verticale, care pot servi drept publicitate sau subliniază un mediu de afaceri prin alegerea unei fotografii a jaluzelelor cu imaginea logo-ului corporativ.

Asortiment

Alegând draperii rulante, veți obține eleganța mode ă a încăperilor biroului. Datorită gamei uriașe de țesături conform texturii, designului și culorii, jaluzelele pot fi alese în diferite spații (cum ar fi camere de spital, grădinițe, instituții de stat, restaurante, hoteluri, săli de convorbiri și multe altele). Cu toate modelele noi și cele existente, Vă puteți familiariza în SHOWROOM-ul companiei TOPJALIUZI sau puteți chema un specialist la loc, care vă va ajuta să alegeți designul și modelul individual, pentru spațiul Dumneavoastră în birou.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare