Jaluzele in saloane de frumusete, SPA, cabinete de masaj

Atractia clienților

O atentie deosebita urmeaza a fi distribuita decorarii ferestrelor si alegerii jaluzelelor potrivite pentru saloanele de frumusete. Alegerea jaluzelelor reprezinta un moment individual, foarte important, cu tangenta directa spre un anumit auditoriu. Avind o experienta de ani, compania Topjaliuzi va va consulta si va va ajuta sa faceti alegerea corecta.

Recomandam sa luati in considerare faptul ca anume de alegerea dvs. depinde daca femeile si barbatii care merg grabiti spre serviciu, vor atrage atentia locatiei dvs.

Ferestrele sunt sursa de iluminare naturala atit de necesara fiecarui maestru din cadrul salonului de frumusete. Tocmai din acest considerent, este atit de necesar ca design-ul acesteia (ferestrei) sa fie nu doar unul elegant, dar si practic, cu un nivel sporit de lumina.

Alegere pe placul fiecarui

Alegind jaluzelele, e necesar sa va ginditi cine este clientul perfect pe care va doriti sa il vedeti in salonul dvs. Oferim citeva optiuni atentiei dvs.:

  • Jaluzelele din lemn sau bambus, de stil oriental, eco, detin deja caracteristici clasice, sint placute oricui, fara exceptie, sint considerate jaluzele de clasa premium. Sint simple si comode, se intretin usor. Atentie insa la nivelul de umiditate din incapere.
  • Draperiile „Nobless” si „Briz” protejeaza perfect de soarele arzator si ofera confort.
  • Draperiile „Rimo-Delight” sau cele romane decorate in nuante clasice sau pastelate, vor bucura cu siguranta femeile cu experienta.
  • Jaluzelele rulou reprezinta varianta cel mai des folosita si cea mai indragita de saloanele de frumusete. Gama de culori, texturi, imprimeu foto pe tesatura, este nelimitata. Aceasta categorie de jaluzele este destinata atit indeplinirii functiilor sale de baza cit si atragerii targetului. Exista posibilitatea folosirii texturilor aqua si «Black Out». Indeparteaza praful si sint usor de curatat. Draperii rulou „zi- noapte”.
  • Jaluzele verticale.

Oricarui sistem de jaluzele la dorinta se poate de ajustat mecanism manual de reglare cit si control de la distanta.

Aveti posibilitatea de a alege jaluzele in Chisinau in compania noastra Topjaliuzi, in Showroom sau pe site. Veti obtine o consultanta calificata, preturi accesibile si calitate inalta a produselor.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare