Producție

Plase de țânțari

Plasele anti țânțari reprezintă o protecție eficientă și economică modernă pentru ferestre și uși. Aceasta este o luptă excelentă împotriva insectelor, a prafului, pufului, de la intrarea de obiecte străine, de la căderea din fereastră a animalelor domestice.
Baza plasei anti-țânțari este un profil din aluminiu, care este strâns cu colțuri din plastic sau din aluminiu. Puteți alege mai multe opțiuni pentru pânză:

Protecție

 • Standard (plasă durabilă, protejând sigur împotriva insectelor);
 • Anti-pisică (plasă din fire durabile, care va împiedica deteriorarea pânzei cu gheare și, în același timp, va fi o protecție împotriva căderii unui animal de companie);
 • Pânza „anti-praf” (plasa de celule mici, care deține praf și polen, este foarte potrivita pentru persoanele predispuse la alergii);

Instalare

Plasele anti țânțari, în funcție de dorințele clientului, sunt făcute:

 • pe buzunare (montate pe brațul ferestrei);
 • pe balamale (care se deschid);
 • role (se coboară de-a lungul ghidajelor, sunt protecție pe tot parcursul sezonului);
 • plisse (montate pe șine).

Avantaje

Plasele de țânțari la comandă au un număr de avantaje în comparație cu plasele de țânțari din magazinele cu lanț.

 • Fabricate din poliester și acoperite cu un compus special pentru protejarea împotriva razelor UV;
 • Profilul poate fi vopsit în orice culoare din catalog;
 • Atât pe geamuri, cât și pe uși este posibil la comandă de făcut plasa și a sistemului, în funcție de necesitate pentru cumpărător.

Jaluzele cu mprimeu foto

Serviciul de tipărire foto pe jaluzele este o oportunitate interesantă de a face o cameră specială. Aceasta este o tehnologie modernă care vă permite să plasați o imagine pe pânză la cererea clientului.

Suprafețe mari

Imprimarea foto este posibilă pe suprafețe mari ale pânzei în rezoluție bună, cu reproducere naturală a culorii, fără a distorsiona imaginea originală. E posibil tiparul, atât în culori, cât și o variantă alb-negru. Desenul are durabilitate, nu dispare la soare, nu se șterge, este rezistent la umiditate.

Există mai multe tehnici de imprimare foto.

 • Direct, atunci când imaginea este aplicată pe pânza folosind o imprimantă UV cu polimerizare;
 • Aplicând o imagine pe o peliculă și transferând ulterior pe suprafața dorită a pânzei.

Avantajele în interior

Jaluzele cu imprimeu foto, avantaje în interior:

 •   decorul adițional la interior;
 • crearea unei anumite dispoziții;
 • element independent de decorar;
 • posibilitate de combinare cu alte elemente de interior

Îngrijirea jaluzelelor cu imprimeu foto

Îngrijirea jaluzelelor cu imprimeu foto nu necesită metode speciale, este suficient să curățați periodic cu duzele moi de aspirator sau să ștergeți cu șervețele uscate obișnuite. Mai multe informații pot fi obținute de la specialiștii companiei „TopJaliuzi”.

Draperii plisse

Această este o nouă generație de jaluzele, cu siguranță o alternativă originală și prestigioasă la jaluzele orizontale obișnuite sau la diferite tipuri de jaluzele rulou. Draperii plisse constau din țesătură, se fac din pânza gofrată (poliester), care, când se strânge, primește forma de „acordeon”. Tipuri de țesături sunt o cantitate imensă, dar este necesar de evidențiat „plisse duet”.

Efect de reflexie a căldurii

Ele sunt alcătuite din două țesături, interconectate într-o țesătură plisată specială, pe care nu există deschideri vizibile, în care sunt atașate fire de tensionare. Țesătura unică Duette are o așa-numită „structură de tip sote” și datorită prezenței aerului în interiorul fiecărei „celule”, produsul Duet oferă un efect de reflexie în timpul verii și menține căldura în timpul iernii.

Draperiile „Breeze” sunt un articol nou ultramodern

pe piața produselor moderne de protecție împotriva soarelui. Draperiile din fire provin din est, unde un climat fierbinte dominează in cea mai mare parte a anului. Ideea era să se creeze draperii care să nu întrerupă fluxul de aer, spre deosebire de tulul tradițional. De aici au și venit draperiile din fire care nu împiedică schimbul de aer.

Draperiile „Breeze” – sunt jaluzele cu fire

care diferă de jaluzelele verticale obișnuite, faptul că lamelele nu sunt o bandă de țesătură integrală și constau dintr-un set de fire din material. Înălțimea standard a lamelelor este de 3 m, dar pot fi tăiate la înălțimea dorită. Jaluzelele din fire nu e nevoie să fie agățate, sau instalate greutăți și lanț, ele sunt ușor de atârnat pe cornișa standard pentru jaluzele verticale și de asemenea ele ușor se rotesc și se deplasează pe una sau pe ambele părți, ca și jaluzelele obișnuite. Colecția de culori pentru draperiile Breeze este foarte diversă. Există jaluzele monotone „Breeze multi” (versatilitatea nuanțelor într-o singură lamelă), „Breeze Double”, care este o țesătură de fundal translucidă completă, peste care sunt inserate fire de culoare diferită). Fiecare firicel poate fi suplimentat cu picături de argint, fire de argint, mergele.

Avantaje

 • Draperiile „Breeze” întotdeauna atrag privirea. Cu o mișcare ușoară a aerului, lamelele încep să prindă viață și să se miște, ceea ce oferă un efect calmant unic;
 • Având în vedere că lamelele sunt ușor de desfăcut și schimbat cu ușurință, puteți schimba compoziția de culoare în funcție de dispoziție și de imaginație;
 • Domeniul de aplicare nu cunoaște limite. Acestea sunt folosite în cluburi de noapte, cafenele și restaurante, decorează vitrinele de sticlă în buticuri, zonează spațiile în birouri și apartamente, decorează golurile ferestrelor și a ușilor;
 • În îngrijire nu sunt deloc capricioase, deoarece draperiile „Breeze” sunt tratate cu un compus rezistent la praf.

Draperiile Noblesse

Opțiune exclusivă pentru decorul camerei Dvs. – acestea sunt draperiile Noblesse. Acum puteți renunta la perdele și draperii voluminoase. Alegând draperiile Noblesse – găsiți o soluție nestandarta. Draperiile Noblesse se pot numi – două în una: și draperii și jaluzele. Sunt practice și frumoase, îndeplinesc toate funcțiile de draperii și jaluzele. Draperiile Noblesse sunt draperii verticale din tul. Fabricate dintr-o țesătură de textura subțire, care permite să nu se ascundă vederea complet din fereastră.

Lamelele Noblesse

Lamelele Noblesse sunt fixate pe tavan sau pe perete și pot fi ușor rotite, permițându-vă să reglați cu ușurință iluminarea camerei. Mecanismele de control pot fi manuale sau automate.

Aspectul draperiilor

Acest tip de draperii se arată bine mai ales pe ferestrele panoramice mari, creând efectul luminozității și volum. Perfect sunt potrivite pentru camere de zi, săli de banchet, săli de conferințe.

Idei si tehnologii

Producătorii in acest sezon oferă o soluție originală a sistemului de protecție solară „Rimo Delight”. Această categorie de perdele implică o combinație a unui sistem de draperii romane cu draperiile „zi-noapte”.

Rimo-Delight lucrează pe principiul „zi-noapte”. Pânza frontală este colectată prin falduri mari (îndoiri). Pânza din spate și firule de pescuit invizibile se strâng pe ax. În poziția de jos, se observă suprapunerea „noaptea”. Profilul frontal este decorat în mod implicit cu țesătura produsului.

Monturile asigură fixarea în goluri cu cleme metalice și pe brațele de perete. Se controlează de un lanț de plastic sau metalic.

Avantaje

 • Toate mecanismele de fixare și de control nu strică aspectul sistemului, deoarece sunt mascate;
 • Țesături speciale sunt confecționate din poliester cu proprietăți anti-statistice – materialul nu colectează praf;
 • Nu este capricios de îngrijit;
 • Astfel de produse ca „Rimo-Delight” datorită dimensiunilor benzilor de pe pânza sunt potrivite pentru ferestrele panoramice.

Rolete textile

Roletele textile – aceasta este una dintre cele mai moderne și practice moduri de a decora o fereastră. Jaluzelele sunt formate dintr-un material textil neted care se strîng într-o rolă folosind un control manual sau automat. Un material textil întreg desface textura și designul țesăturii și creează o umbrire uniformă. Densitatea variază de la șifon transparent până la o țesătură „blackout” cu trei straturi. Informații detaliate pot fi obținute de la experții companiei „TOPJALIUZI”.

Montarea

Roletele textile pot fi atârnate liber sau fixate de magneți sau cu fir de pescuit. Există, de asemenea, sisteme închise (casete) care reprezintă mișcarea țesăturii de-a lungul ghidajelor atașate la geamul ferestrei, datorită căruia țesătura nu se îndepărtează de fereastră nici măcar în poziția oblică sau în timpul ventilației.

Avantaje

 • În această categorie de jaluzele, există o gamă imensă de țesături, peste 300 de tipuri;
 • Stofele pentru roletele textile sunt rezistente la praf, rezistente la umezeală, rezistente la foc, durabile și rezistente la temperaturi extreme. Țesăturile sunt fabricate din material ecologic (certificat OEKO-TEX)
 • Pentru a face designul oricărui interior unic, se propune imprimarea fotografiilor pe țesătură specială MediaTex.
 • Roletele textile pot acționa ca un decor interior independent și pot juca un rol suplimentar la draperiile tradiționale.
 • Sunt practice în exploatare și îngrijire.

Jaluzele noapte/zi

Împreună cu imensul sortiment extins de rolete textile, producătorii moderni oferă un aspect original de produse – jaluzele noapte/zi. Jaluzelele”noapte/zi” sunt jaluzele rulou confecționate într-un mod special. Pânza lor este creată din benzi uniforme de material dens și o plasă transparentă. O astfel de construcție neobișnuită poate îmbunătăți în mod semnificativ ajustarea pătrunderii soarelui în cameră. Aceasta înseamnă că fluxul luminos poate fi ajustat prin combinarea sau separarea benzilor dense cu grila. Pentru o întunecare mai accentuată se folosește pânza Blackout.

Montarea

Axul pentru strângerea pânzei este amplasat într-o cutie de protecție sau într-o manieră deschisă. Sistemul de control poate fi mecanic sau automat. Fixarea jaluzelelor poate fi efectuată prin agățarea liberă sau atașate cu fir de monofilament. Montarea jaluzelelor poate fi făcuta atât pe fereastra cât și în golul ferestrei.

Avantajele jaluzelelor noapte/zi:

 • Aspect neordinar care completează eleganța designului interior;
 • Colecții neobișnuite de țesături: țesături simple și texturate (stil „Modern”), țesături cu incrustări metalice vor fi benefice pentru interior în stilul „Hi-Tech” și cu efect de materiale naturale, potrivite pentru stilul „Country”;
 • Îngrijire simplă. Țesătura are o impregnare antistatică care îndepărtează murdăria și praful;
 • Pânză este de înaltă calitate, tratată cu un tratament special care nu permite pierderea proprietății și a culorii sub influența razelor solare directe.

Forme complexe

La fel se dă preferință plisse „Zi-Noapte”. Acest produs este alcătuit din două pânze dintr-o țesătură cu un grad diferit de transparență. Este posibilitatea de a utiliza astfel de jaluzele în goluri de ferestre cu formă complexă (rotunde, trapezoidale, triunghiulare și arcuite).

Mecanisme

Cornișele pot avea cele mai diferite opțiuni ale mișcării. Mecanismele, pot fi stabilite nu numai sub un unghi mai mare de 15 grade, ci și pe mansarde și ferestre de mansardă.
Pentru instalarea draperiilor plisse în locuri greu accesibile, vă recomandăm să alegeți un control automat cu comandă de la distanță sau prin cablu.

Avantaje

 • Difuzează frumos lumina care intră în cameră;
 • Deținătorii grădinilor de iarnă, a ferestrelor de tavan sau de mansarda vor aprecia plisse;
 • Pânze funcționale care nu susțin arderea.

Jaluzelele orizontale

Acesta este primul sistem care a apărut pentru ferestre. A câștigat imediat popularitate în rândul diferitor segmente ale populației. Jaluzelele orizontale sunt mai funcționale, mai puțin voluminoase. Prezintă o construcție din lamelă de 16 mm și 25 mm, care sunt interconectate printr-un cablu subțire durabil pe ambele părți pentru ferestre înguste și pe laturi, în mijloc pentru cele late. Paleta de culori a jaluzelelor orizontale este mare, astfel încât puteți alege culoarea potrivită pentru orice design interior. Pe piața modernă, jaluzelele orizontale sunt prezentate din diferite materiale: aluminiu, lemn (venețian), bambus. Controlul asupra poziției lamelelor se face manual (lanț și tija, adică control cu cablu) și poate fi și automat (sistem de casetă Profi, comanda multiplă cu lanț).

Draperii Romane

Au fost împrumutate de la locuitorii Romei antice. Pentru a se salva de căldură și de praf, ei au atârnat pe ferestre o cârpă umedă, care a fost ridicată în sus de la falduri. Draperii romane este o țesătură de pânză, care datorită cordoanelor de reglare și arborelui se ridică la cornișă, iar ghidajele orizontale formează diferite pliante. Plăcile pot fi strânse în mod rigid sau liber. Textilele pentru draperii romane folosite pot fi moi, tari, grele.

Montarea draperiilor romane

Pentru fixarea draperiilor romane sunt folosite cornișele romane, atât cu mecanism manual cât și mecanism automat de ridicare. Draperii romane pot fi instalate pe fereastră sau în gol, iar forma ferestrei poate fi dreaptă sau arcuită.

Exista mecanisme de tip deschis (arborele pe care sunt montate rolele cu cablu pentru ridicarea și coborârea jaluzelei) și tip închis (mecanism cu cutie în care este ascuns totul.) Cutia nu este supradimensionată, dimensiunile variind între 3-7 cm înălțime și 3-5 cm grosime).

Avantaje

Draperiile romane mai degrabă duc mai mult o funcție de decor, protecția vieții private, decât protecția împotriva soarelui. Este important să luati in calcul acest aspect când le instalați pe partea însorită deoarece există probabilitatea că materialul se va înălbi de la soare;

Draperiile romane, spre deosebire de alte tipuri de draperii clasice, au o formă și un design laconic și nu supraîncărcă spațiul

Cornișe automate pentru draperii

Electro cornișele sunt o creație inovatoare în lumea tehnologiei moderne. Datorită acestor dispozitive, puteți controla draperiile de la distanță, să se deschidă sau se închidă. Această ajustare permite să fie controlat fluxul luminos, puteți lăsa lumină slabă sau puteți permite un flux deplin a luminii soarelui. Unicitatea acestor cornișe consta in faptul că pot repeta aproape orice formă de perete curbat. Forme pentru a îndoi: un colț, două colțuri, bovindou.
Mecanismul cornișei constă dintr-un profil de aluminiu, în interiorul căruia există un cablu din oțel, care se conectează cu un cărucior special de comandă al unui motor electric, care acționează cablul și transmite mișcarea la cărucior.

Administrare

Comanda se efectuează cu telecomenzi și întrerupătoare speciale, montate pe perete sau prin conectarea la „Smart Home”.

În atenția dvs., se propun sisteme, care au fost verificate la siguranță:

 • Electro cornișa Glydea Somfy (fabricat în Franța). Poate fi standard (pânza draperiei până la 35 m și consolidate până la 60 kg;
 • Electro cornișa Galaxy Sky (fabricat în China) pânza draperiei până la 100 m. Sisteme Galaxy Sky-Standard, Galaxy Sky-RTS

Avantaje

 • Posibilitatea de a controla simultan câteva rolete sau pe rând;
 • Lucrul fără zgomot, alunecare lină și silențioasă a pânzei;
 • Posibilitatea de a lucra fără energie electrică;
 • În unele mecanisme sunt prevăzuți senzori solari;
 • În control, este posibil nu numai deschiderea și închiderea draperiilor, ci și rotația lor.

Întrebări frecvente

Întrebările frecvente ale proprietarilor încăperilor cu ferestre de mansardă – ce fel de jaluzele de instalat și ce sisteme să utilizeze. În atenția dvs. compania TopJaliuzi oferă mai multe tipuri de modele de construcții pentru ferestre:

 • Rulou
 • Plisate
 • Opțiuni orizontale

Construcție

Fiecare construcție a jaluzelelor are un set special de elemente de fixare, datorită căruia produsul este fixat pe o suprafață înclinată. Pentru instalarea jaluzelelor recomandăm sisteme verificate: Sistem deschis Arc-32 (alb) de la Lavolite

 • Control – Mecanism cu arc și mâner de control;
 • Placă de bază din aluminiu cu rotirea materialului;
 • Fixare în cârlige puternice (de obicei 3 perechi);

Sistem de arcuri cu casetă Interlux-Comfort (alb, bej, metalic)

 • Instalare numai la ferestre de mansardă cu o adâncime a profilului de cel puțin 45 mm;
 • Control cu ajutorul unei canal în profilul inferior, draperiile sunt fixate în orice poziție datorită trasării cablurilor;
 • Fixarea țesăturii în ghidaje cu cleme împiedică căderea pânzei

Avantaje

 • Un strat suplimentar de oprire termică pe pânza, împiedică pătrunderea căldurii și a luminii solare;
 • Posibilitatea de a se conecta la un sistem automat de control
 • Deservirea ușoară

Jaluzelele verticale

La tipul clasic de decorare a încăperii pot fi atribuite jaluzelele verticale. Jaluzelele verticale sunt unice. Acestea nu sunt doar binevenite pentru ferestre, înlocuiesc elementele de trecere și sunt folosite pentru zonare. Vizibil lărgesc ferestrele înguste, măresc înălțimea.

Caracteristici

Jaluzelele verticale constau din lamele largi (dungi verticale) de 89 mm lățime, atașate la cornișă. Lamelele se rotesc cu un lanț de operare și se mișcă cu un cordon cu o greutate. Cornișa de aluminiu se amplasează deasupra ferestrei sau în gol de fereastră. Lamelele pot fi din țesături, din plastic, cu multe texturi sau frânghii. Pentru armonizarea spațiului, se folosesc țesături cu diferite grade de densitate. Datorită capacității de a roti lamelele la 180°, puteți întuneca sau filtra fluxul de lumină și puteți elimina strălucirea.
Tehnologiile moderne permit să se aplice orice imagine fotografică, care dă individualitate și stil camerei.

Avantaje

 • Aspectul exterior prezentabil va înfrumuseța atit oficiul, casa de resedinta cit și un apartament obișnuit;
 • Prin varietatea de culori și texturi, jaluzelele verticale vor satisface orice gust al cumpărătorului;
 • Produsele din pînză necesită un tratament mai grijuliu. În cazul murdăririi puternice, orice lamelă poate fi înlocuită fără dificultăți. Lamelele din material plastic sunt curățate cu un burete moale, apă și soluții împotriva murdăriilor și prafului.

Montarea

Montare are loc în exteriorul sau în interiorul golului ferestrei, pe cadrul ferestrei (ferestre pliabile din PVC cu un unghi de înclinare de până la 15°). Pentru instalarea în goluri mari sau goluri nestandard, se poate de apelat la soluții nestandard, cum ar fi goluri cu formă trapezoidală sau semi-trapezoidală, formă rotungită sau două în una (două confecții amplasate alături).

Avantaje

 • Posibilitatea de a combina culorile într-un singur produs;
 • Datorită proprietăților materialelor, jaluzelele orizontale pot fi selectate pentru localuri cu diverse destinații;
 • Montarea se face compact la rama ferestrei. Nu ocupă spațiu pe pervaz;
 • Ușor de îngrijit. Ușor de curățat cu un burete sau o cârpă umedă.

Jaluzelele din lemn

Jaluzelele din lemn reprezinta una dintre cele mai interesante tipuri de jaluzele orizontale. Lamelele sunt fabricate din specii de lemn ușor și durabil, cum ar fi: pin, tei, fag, bambus etc. Lamelele sunt de 25 mm și 50 mm lățime, tăieturile laterale pot fi colorate pentru a se potrivi, cu excepția lemnului natural deschis. Lamelele sunt fixate între ele printr-un cordon de cablu, la care se adaugă o opțiune decorativă – scară cu bandă (efectuează suprapunerea funcțională a găurilor tehnologice).

Administrare

Ridicarea și coborârea jaluzelelor se realizează cu ajutorul unui cablu de operare (manual) și al unui control automat (cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui comutator). Este mai practic de instalat jaluzele din lemn în fața ferestrei sau în golul ferestrei – pe tavanul pantei ferestrei.

 • Arată nobil, astfel încât pot sublinia soliditatea cabinetului, sălii de conferințe etc.
 • Se aranjează grozav pe verande, foișoare, terase, care subliniază trăsăturile de confort și un stil cald de „country”;
 • Fiecare lamelă transmite textura lemnului, la fiecare produs poate fi selectat un accesoriu elegant (greutăți de design, scară de panglică).

Atenție!

 • Nu se recomandă utilizarea produselor în încăperi cu umiditate ridicată și diferențe semnificative de temperatură, deoarece acestea pot duce la deformare;
 • Solvenții, pulberile abrazive și curățarea umedă nu sunt permise. Toate acestea pot fi înlocuite cu o perie uscată și moale, aspirator.

Шторы Римо Делайт

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare