Jaluzele pentru business-centre

Sunteți proprietarul unei afaceri?

Ce fel de jaluzele sa procur pentru business centru? Cea mai optima alegere ar fi cele clasice, minimaliste, ce nu ar distrage atentia de la procesul de munca.

Compania Topjaliuzi recomanda sa luati in calcul specificul incaperii de decorat, specificul sau directia in care lucreaza centrul respectiv, caracteristicile incaperii date, fie ca este vorba despre o banca, lobby, atelier de lucru, etc.

Beneficii

Avantajele jaluzelelor in business-centre moderne, banci, oficii, cabinete.

  • Detin functia de protectie impotriva razelor solare-mai intii de toate, asigura confortul angajatilor, protectia ecranelor de stralucire.
  • Pastreaza atmosfera privata-protejeaza de privirile curioase, separa spatiul.
  • Ofera posibilitatea de creare a unui anturaj individual pentru fiecare incapere in parte. Compania noastra va poate ajuta in alegerea potrivita a jaluzelelor, reiesind din experienta detinuta pe parcursul mai multor ani.

O gama variata

Va oferim:

  • Jaluzele orizontale (o optiune convenabila ca buget, gama larga de culori, posibilitatea de a combina intr-un produs lamele de diferite culori, simplitate si usurinta in intretinere – este posibila curatarea umeda.
  • Jaluzele verticale- sint alegerea perfecta pentru ferestrele mari si pentru separarea anumitor zone ale incaperii . Va oferim un spectru larg de tesaturi, texturi, uzoare.
  • Draperiile rulou (reprezinta o optiune stilata pentru decorarea ferestrelor si usilor de oficiu; separarea zonelor incaperii, exista optiunea de imprimeu foto, ceea ce v-ar permite sa oferiti individualitate si unicitate businessului dvs.
  • Draperii Plisse
  • Jaluzele din lemn sau bambus-jaluzele de clasa premium, vor accentua design-ul interior si soliditatea businessului dvs.
  • Draperiile „zi-noapte”, „rimo-delight”- gratie structurii de benzi stil „zebra” pot regla nivelul de lumina, pastrind in acelasi timp nivelul de intimitate.

O popularitate tot mai mare obtin tesaturile «Black Out», care se folosesc pentru sistemul de jaluzele. Sint adesea utilizate in incaperile unde lumina solara necesita izolare la 100% .

In incaperile unde reglarea manuala este inaccesibila sau dificila, va recomandam jaluzele cu control automat la distanta. Acest lucru va ofera posibilitatea sa reglati nivelul de luminozitate usor si repede.

Procurarea jaluzelelor pentru business centru este posibila in cadrul companiei Topjaliuzi. Sintem dispusi sa ne ocupam de lucrari cu divers nivel de complexitate .

Puteti face cunostinta cu informatia care va intereseaza la numarul de telefon indicat sau pe site-ul Topjaliuzi.md. De asemeneа, ne puteti vizita in Showroom-ul (magazinul ) nostru din Chisinau.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare