Jaluzele pentru intreprinderi mari, fabrici, uzine

Proprietăți obligatorii

Compania Topjaliuzi va propune jaluzele pentru intreprinderi mari, fabrici, uzine la pret bun in Chisinau. Firma accepta comenzi de diferit nivel de complexitate si dificultate. Alegind jaluzele pentru incaperi de productie, urmeaza sa va conduceti de anumiti factori, si anume:

  • Potectia de lumina si caldura solara-principala functie a jaluzelelor, gratie carora utilajul, marfa s.a nu se va decolora, incalzi. Altfel spus, asigura protectia obiectelor aflate in incapere.
  • Pastrarea zonei private- este un moment la fel de important, astfel ca tesaturile si compozitia acestora sa fie alese in asa mod, incit sa asigure protectia fata de priviri iscoditoare.
  • Posibilitatea de separare a zonelor-puteti separa anumite zone ale incaperii dupa bunul plac.
  • Sint usor de intretinut, contin in compozitie solutii de indepartare a prafului. Sunt practice in utilizare- materialul din care sunt confectionate sint rezistente la foc, se ataseaza ferestrei cit de aproape posibil, ceea ce asigura aerisirea. In incaperile cu umiditate ridicata, recomandam utilizarea tesaturilor aqua in compozitie.
  • Mecanismele de control- atit manual, cu ajutorul unui baston si cel automat, de la distanta, perfect pentru ferestrele mari, inalte, pozitionate sus.

Asortiment

Noi dispunem de cel mai mare sortiment de jaluzele din Chisinau, asa ca va putem oferi suport si sa va solutionam orice problema legata de decorarea ferestrelor . Preturile accesibile pentru jaluzele, rolete, sistemul flexibil de reduceri reprezinta un moment semnificativ, reiesind din volumul mare de lucru in cadrul intreprinderii dvs.

Pentru astfel de obiecte, recomandam:

  • Jaluzele verticale- se potrivesc ferestrelor mari, pentru separarea anumitor zone din cadrul incaperii.
  • Draperiile-rulou se ataseaza aproape ferestrelor, usilor. Gama de tipuri si culori este larga, este posibil imprimeul foto la cerere. Draperiile rulou “noapte-zi” sint folosite adesea pentru separarea zonelor, mai ales cind vine vorba despre separarea oficiului, punctului de primire a marfii de depozit sau zona de lucru.
  • Jaluzelele orizontale –lamelele din aluminiu sint practice in intretinere si curatare, sistem de jaluzele accesibil ca pret.

Unde să aleg?

Pentru a alege jaluzele pentru intreprinderi mari, fabrici si uzine accesati site-ul nostru sau puteti sa ne vizitati la magazinul nostru din Chisinau. Astfel de incaperi de regula au ferestre mari, pozitionate la inaltime. De aceea puteti accesa serviciul “Chemarea pentru masurari”. Angajatii nostri detin instrumentele si cunostintele necesare pentru a lua masurile corecte si a efectua calculul produsului.

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare