Jaluzele pentru restaurante, cafenele

Element important

Alegerea jaluzelelor in incaperi ca restaurante, cafenele, baruri, reprezinta un moment foarte important, imaginea acestora fiind principalul criteriu de selectie de catre clientii potentiali. Jaluzelele reprezinta elementul esential in crearea design-ului interior, care va servi nu doar ca mijloc de protectie
 impotriva razelor solare, ci si ca element decorativ.

O mare parte a antreprenorilor au grija de cum trebuie sa arate incaperea in care isi vor dezvolta afacerea si se intreaba cum ar face cea mai potrivita alegere a jaluzelelor, astfel incit sa fie practice, confortabile si stilate.

Ce să aplic?

Compania Topjaliuzi va prezinta cel mai mare sortiment de jaluzele din Chisinau. Cele mai raspindite tipuri dejaluzele pentru incaperile mentionate mai sus, sint:

  • Jaluzele orizontale- varianta cea mai simpla si bugetara, permite curatarea umeda. Cele verticaleprotejeaza de soare, pot inchide un peisaj nedorit si pastra intimitatea, in cazul in care incaperea estepozitionata intr-un loc cu un flux mare de oameni. Aceasta categorie se bucura de popularitate inrindurile cafenelelor si cantinelor.
  • Draperiile-rulou- merita atentia dvs. cel putin pentru fantezia nelimitata. Gama de tesaturi, texturi siculori este uriasa, de la cele usoare «Black Out», care inchid lumina solara la 100% in incapere, incazul in care este nevoie sa oferiti o nota de intimitate atmosferei, pina la cele cu imprimeu foto, careva ofera posibilitati de decorare infinita, in stilul in care vi-l doriti.
  • Proprietatile de indepartare a prafului si rezistenta la umiditate a acestor jaluzele le facindispensabile incaperilor dvs. si va vor multumi prin functionalitatea lor.
  • Draperiile rulou- „noapte-zi” vor indeplini 2 functii concomitent: pastrarea intimitatii si reglareanivelului de lumina pe care vi-l doriti in incaperea dvs.
  • Draperiile “Nobless” , “Briz” reprezinta o alegere eleganta . Ofera confort si liniste in incaperile mari. Draperiile “Briz”, pot fi utilizate de asemenea si pentru separarea spatiilor, crearea unor cabine.
  • Cele din lemn si bambus clasificate tip premium sau de clasa VIP se combina perfect cu mobila dinlemn sau piele, se potrivesc restaurantelor din afara oraslului. Sint durabile, ecologice sint usor deintretinut.
  • Draperiile romane, draperiile “Rimo-delight” vor accentua un anumit stil al incaperii.

Ține cont

Alegind un anumit tip de jaluzele este important de stiut locul instalarii lor si sistemul pe care vi-l doriti:
manual sau control automat de la distanta. In cadrul companiei Topjaliuzi puteti cumpara orice fel de
jaluzele la un pret rezonabil..

Calculator preț
În calcul se ia dimensiunea minimă a produsului 1000 mm x 1500 mm

Калькулятор рассчитывает ориентировочную стоимость ,за точной информацией обращайтесь по контактным номерам.

Solicitare masurari Calcul nou

В случае если вам нужна консультация стоимость вызова 200 лей. В случае заказа деньги возвращаются.

Apel
Măsurare
Plată
Livrare și instalare